Profită de un excelent program de fidelizare
Căutare

Program de fidelizare a clienților

Condițiile generale de membru în Programului de Fidelizare a clienților

 

  1. Organizator

 

1.1. Bubulákovo s.r.o., Lužná 2320/6, Šaľa, 927 05, Republica Slovacă, CUI: 53475321, CIF: 2121405132, Nr. identificare TVA: SK2121405132, evidențiat la Registrul Comerțului la Tribunalul districtual Trnava secțiunea SRL nr. 48090/T (în continuare doar "Bubulákovo s.r.o.").

1.2. Beneficiile Programului de Fidelizare pot fi utilizate la cumpărături din magazinul online www.bubulakovo.sk.

 

2. Înființarea și durata afilierii

2.1. Orice persoană cu vârsta de peste 18 ani poate deveni Membru al Programului de Fidelizare.

2.2. Poți deveni membru al Programului de Fidelizare prin înregistrarea în magazinul online www.bubulakovo.sk completând formularul de înregistrare. Este necesar să completezi toate rubricile din formular.

2.3. Prin înregistrare îți exprimi acordul cu Termenii și Condițiile magazinului online www.bubulakovo.sk care sunt disponibile pe site.

2.4. Afilierea este valabilă pe toată durata valabilității înregistrării tale.

 

3. Reduceri și condiții de obținere a reducerilor

3.1. Cumpărând din magazinul online www.bubulakovo.sk ai posibilitatea de a obține o reducere la următoarea comandă, cuprinsă între 5% și 20% din prețul total al comenzii, sau livrare gratuită.

3.2. Valoarea reducerii depinde de suma totală a achizițiilor efectuate după autentificarea în magazinul online cu parola ta. Parola îți este atribuită la înregistrare.

5 RON = 1 punct

Puncte în plus: 50 de puncte pentru încărcarea unei fotografii a produsului realizat din țesăturile noastre (la o anumită țesătură în magazinul online) - Poți încărca o fotografie doar o dată pe lună în scopul obținerii unui cod de reducere.

3.3. Valoarea fiecărei achiziții în care nu se aplică un cupon de reducere, se adaugă la suma totală anterioară. Valoarea finală determină ce reducere poți aplica la următoarea comandă. Reducerea poate fi aplicată doar la următoarea comandă.

 

4. Valoarea reducerilor

50 de puncte - reducere de 5% la comandă

150 de puncte - reducere de 10% la comandă

200 de puncte - livrare gratuită

300 de puncte - reducere de 15% la comandă

500 de puncte - reducere de 20% la comandă

 

5. Programul de Fidelizare și alte reduceri

 5.1. Reducerile obținute în cadrul Programului de Fidelizare nu pot fi combinate cu alte reduceri (de exemplu coduri promoționale).

5.2. Reducerile obținute în cadrul Programului de Fidelizare se aplică și la produsele aflate la reduceri sau în promoție (de exemplu în cazul lichidării de stoc).

5.3. Reducerea nu poate fi înlocuită cu un voucher cadou.

 

6. Protecția datelor cu caracter personal

6.1. Membrul Programului de Fidelizare confirmă că toate datele furnizate în legătură cu înregistrarea pe magazinul online www.bubulakovo.sk, în special datele de contact, sunt adevărate și exacte.

6.2. Membrul Programului de Fidelizare confirmă că a luat cunoștință de condițiile de membru ale Programului de Fidelizare și este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în măsura în care aceasta include: nume și prenume, adresă, oraș, cod poștal, telefon și e-mail de către compania Bubulákovo s.r.o., Lužná 2320/6, Šaľa, 927 05, Republica Slovacă, CUI: 53475321, CIF: 2121405132, Nr. identificare TVA: SK2121405132, evidențiat la Registrul Comerțului la Tribunalul districtual Trnava secțiunea SRL nr. 48090/T în scopuri de marketing ale companiei, în scopurile Programului de Fidelizare ale companiei, concursurile pentru consumatori și informarea cu privire la disponibilitatea produselor în conformitate cu Legea nr. 18/2018 privind protecția datelor cu caracter personal și modificarea și completarea unor legi ulterioare.

6.3. Acest consimțământ este valabil pe durata înregistrării clientului și poate fi revocat în scris în orice moment.

6.4. Membrul Programului de Loialitate are dreptul:

- la accesarea datelor sale cu caracter personal și dreptul de a corecta datele cu caracter personal în condițiile prevăzute de lege;

- să se adreseze companiei Bubulákovo s.r.o. în calitate de administrator al datelor cu caracter personal sau la Oficiul pentru Protecția Datelor cu o cerere de luare a măsurilor de corectare, dacă constată că în procesul de prelucrare a datelor cu caracter personal nu au fost îndeplinite obligațiile administratorului sau ale oricărei persoane care prelucrează aceste date.

În acest caz, membrul programului de loialitate are dreptul de a cere acestor persoane să:

  • furnizeze explicații cu privire la datele cu caracter personal;
  • să se abțină de la orice acțiune care ar încălca obligațiile lor, să remedieze situația astfel creată sau să ofere, pe cheltuiala lor, scuze sau alte compensații;
  • să efectueze corectări sau completări ale datelor cu caracter personal pentru a le face adevărate și precise;
  • să blocheze sau să distrugă datele cu caracter personal.

 

7. Încetarea calității de membru

7.1. Calitatea de membru a Programului de Fidelizare încetează:

- prin cererea scrisă a membrului de a anula afilierea sa la Programul de Fidelizare

- prin excluderea membrului din Programul de Fidelizare de către compania Bubulákovo s.r.o.

7.2. Compania Bubulákovo s.r.o. poate exclude un membru din Programului de Fidelizare din următoarele motive:

- membrul Programului de Fidelizare a furnizat informații false sau incomplete în cadrul înregistrării sale;

- membrul Programului de Fidelizare face abuz de calitatea de membru sau de drepturile care îi parvin din afiliere;

- membrul Programului de Fidelizare cauzează orice prejudiciu companiei Bubulákovo s.r.o. sau Programului de Fidelizare în special daune materiale sau morale.

  

8. Dispoziții finale

Compania Bubulákovo s.r.o. își rezervă dreptul de a modifica unilateral aceste Condiții de membru, precum și Termenii și Condițiile Generale de Vânzare. Orice modificare trebuie însă să fie imediat publicată pe site-ul www.bubulakovo.sk. Toate modificările sunt valabile și eficiente începând cu data publicării acestora pe site-ul menționat. Dreptul la obținerea de reducere nu este legal aplicabil.

E-mail