Profită de un excelent program de fidelizare
Căutare

Alege după culoare:

Alege după gramaj:

Tatto

Piele sintetică

piele sintetică - cumpără online

În magazinul nostru online poți achiziționa piele sintetică de înaltă calitate la prețuri foarte avantajoase. Pielea sintetică aduce multe avantaje și tocmai de aceea este folosită de câteva decenii. Datorită diversității culorilor și a suprafețelor poți utiliza pielea sintetică într-un mod foarte variat.

Pielea sintetică este o înlocuire perfectă pentru pielea naturală. Pielea sintetică nu este sensibilă la radiațiile solare, apă sau impurități. În plus, pielea sintetică se curăță mai ușor și este mai ieftină decât pielea naturală.

Este vorba despre un material cu două straturi care se obține prin aplicarea unui strat de poliuretan pe materialul de bază, mai precis pe o țesătură de bumbac sau pe materiale artificiale. Îți oferim acest produs la prețuri avantajoase în magazinul online de metraje de piele sintetică. Imitația de piele este disponibilă în diferite calități. Tocmai de aceea pielea sintetică poate fi utilizată în mod într-adevăr variat.

Dacă decizi să cumperi piele sintetică, o poți folosiți pentru a realiza:

• poșete

• geci

• genți

• huse pentru tabletă și telefon mobil

• genți cosmetice și portofele

 

Bineînțeles, poți utiliza pielea sintetică și în lucrări de tapițerie.

Pielea sintetică de îmbrăcăminte, mai fină și mai flexibilă, este potrivită și la cusutul de fuste, rochii, paltoane și jachete, dar și în scopuri decorative sau pentru petice la genunchi sau coate.

ascunde Close

TE SFĂTUIM CU PLĂCERE

TE SFĂTUIM CU PLĂCERE
E-mail